Novinky Výprodej až 70% Akce

Nejžádanější

Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone 6 PLUS/7 PLUS/8 PLUS, úchyt na řídítka, černé

Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone 6 PLUS/7 PLUS/8 PLUS, úchyt na řídítka, černé

Pouzdro CellularLine Interphone je určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání přístroj. Voděodolné pouzdro (IPX4) je přizpůsobené pro Apple…

1 499 Kč více >
Puro ochranné sklo Tempered Glass s rámečkem pro iPhone 6 / 6s / 7 / 8, černá

Puro ochranné sklo Tempered Glass s rámečkem pro iPhone 6 / 6s / 7 / 8, černá

Puro ochranné sklo Tempered Glass s rámečkem pro iPhone 6 / 6s / 7 / 8, černá

399 Kč více >
MAGNETICKÝ DRŽÁK DO AUTA NA TABLET  S-GRIP M5-HK

MAGNETICKÝ DRŽÁK DO AUTA NA TABLET S-GRIP M5-HK

Ideální držák do SUV, dodávky nebo kamionu. 6 silných magnetů, dlouhé pevné rameno podpěra pod rameno držáku, která eliminuje vibrace kombinace…

349 Kč více >
Flipové polohovací pouzdro MALMÖ FLIPCASE STAND pro iPhone 6/6s PLUS 5,5", černá

Flipové polohovací pouzdro MALMÖ FLIPCASE STAND pro iPhone 6/6s PLUS 5,5", černá

Vyrobeno z texturovaného materiálu s tenkým vzhledem, pro ochranu Vášeho mobilu.

599 Kč více >
DRŽÁK DO AUTA NA TABLET SWISSTEN S-GRIP T1-HK

DRŽÁK DO AUTA NA TABLET SWISSTEN S-GRIP T1-HK

dlouhé pevné rameno prostor pro přístup k nabíjecímu konektoru rozpětí držáku od 3,5" až 10" podpěra držáku, která eliminuje vibrace

349 Kč více >
Obal na iPad 2 / iPad 3 / iPad 4/ iPad 5/ iPad 6. generace - Golla LINDA - bílá

Obal na iPad 2 / iPad 3 / iPad 4/ iPad 5/ iPad 6. generace - Golla LINDA - bílá

Designový, elegantní obal Golla pro iPad 2 / iPad 3

599 Kč více >
Pouzdro na iPad Mini,2,3 a 4 univerzální - Folio + stojánek, černá

Pouzdro na iPad Mini,2,3 a 4 univerzální - Folio + stojánek, černá

Kvalitní pouzdro pro iPad Mini s magnetickým klapkovým uzávěrem.

499 Kč více >
Pouzdro na iPad Mini - Zeta Slim + stojánek, šedá

Pouzdro na iPad Mini - Zeta Slim + stojánek, šedá

Elegantní ochranný pouzdro typu "Booklet" se dvěma polohami a magnetickým uzávěrem pro automatické zapnutí / vypnutí displeje.

499 Kč více >
Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad Pro 10,5", růžové

Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad Pro 10,5", růžové

CellularLine Folio je extra tenké a velmi lehké pouzdro pro tablet vyrobené z moderních materiálů. Disponuje perfektním tvarem, díky němuž je tablet…

799 Kč více >
Horizontální kožené pouzdro FIXED Posh se zavíráním pro Apple iPhone 5/5S/SE, černé

Horizontální kožené pouzdro FIXED Posh se zavíráním pro Apple iPhone 5/5S/SE, černé

Stylové pouzdro na mobilní telefon šité s láskou v Prostějově. Dokonalé kožené pouzdro z nejkvalitnější hovězí kůže od českých zpracovatelů.

599 Kč více >
Pouzdro na iPad Mini Zeta Slim + stojánek, modrá

Pouzdro na iPad Mini Zeta Slim + stojánek, modrá

Elegantní ochranný pouzdro typu "Booklet" se dvěma polohami a magnetickým uzávěrem pro automatické zapnutí / vypnutí displeje.

499 Kč více >
Pouzdro typu kniha pro iPad 6.generace  9.7" 2018  A1893, A1954 růžovo/zlaté

Pouzdro typu kniha pro iPad 6.generace 9.7" 2018 A1893, A1954 růžovo/zlaté

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >
Pouzdro typu kniha pro iPad 6.generace  9.7" 2018  A1893, A1954 zlaté

Pouzdro typu kniha pro iPad 6.generace 9.7" 2018 A1893, A1954 zlaté

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD 6-TÉ GENERACE 9.7" 2018 A1893, A1954 ČERNÉ

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD 6-TÉ GENERACE 9.7" 2018 A1893, A1954 ČERNÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >
Čistící sada na LCD display

Čistící sada na LCD display

Profesionální čistící sada na LCD displeje od značky Omnimount.

299 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD 6.GENERACE 9.7" 2018 A1893, A1954 MODRÉ

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD 6.GENERACE 9.7" 2018 A1893, A1954 MODRÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >
Pouzdro na tablet do 9.7 " - Golla KATE, červená

Pouzdro na tablet do 9.7 " - Golla KATE, červená

Stylové pouzdro na tablet do velikosti 9.7 " od finské značky Golla.

399 Kč více >
Univerzální držák mobilního telefonu do automobilu  YSM 405XL

Univerzální držák mobilního telefonu do automobilu YSM 405XL

Univerzální mobilní držák do auta pro uchycení vašeho mobilního telefonu na čelní sklo nebo palubní desku vozidla. Snadné nastavení požadovaného úhlu…

399 Kč více >
Mercury Goospery zadní kryt Clear Jelly pro iPhone 7/iPhone 8

Mercury Goospery zadní kryt Clear Jelly pro iPhone 7/iPhone 8

Světová špička mezi kryty! Díky preciznímu zpracování a naprosto přesným rozměrům perfektně pasuje na telefon a dokonale ho chrání.

299 Kč více >
Univerzální sportovní pásek s kapsou pro mobily do velikosti 6,3", růžová

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro mobily do velikosti 6,3", růžová

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro přístoje do velikosti 6,3"

349 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD AIR A1474,A1475,A1476 ZLATO RŮŽOVÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD AIR A1474,A1475,A1476 ZLATO RŮŽOVÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu iPad Air A1474, A1475, A1476. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu…

599 Kč více >
F-Secure SENSE - unikátní router, který ochrání vaši domácnost

F-Secure SENSE - unikátní router, který ochrání vaši domácnost

Již nyní se stávají cílem hackerů taková zařízení, které by jste jsi ještě donedávna vůbec nedokázali představit (hračky, mikrovlnná trouba,..) Tyto…

5 299 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 9,7" 2016 A1673, A1674, A1675 ČERNÉ + dárek Stylus

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 9,7" 2016 A1673, A1674, A1675 ČERNÉ + dárek Stylus

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu iPad Pro 9,7" 2016 A1673, A1674, A1675. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu…

499 Kč více >
Obal na iPad, iPad 2, iPad 3,iPad 4/ iPad 5/ iPad 6 - Golla PUNCH - denim modrá

Obal na iPad, iPad 2, iPad 3,iPad 4/ iPad 5/ iPad 6 - Golla PUNCH - denim modrá

Designový, elegantní obal Golla vhodný pro všechny typy tabletu Apple iPad.

599 Kč více >
Odolné tvrzené sklo (Tempered Glass) pro iPad Pro 10,5 " 2017

Odolné tvrzené sklo (Tempered Glass) pro iPad Pro 10,5 " 2017

Odolná ochranná vrstva vyrobená z tvrzeného skla zaručující extrémní bezpečnost vašeho iPadu Pro 10,5 ".

399 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 12,9 " 2017 A1670,A1671  ČERNÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 12,9 " 2017 A1670,A1671 ČERNÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu pro iPad Pro 12,9 " 2017. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky…

599 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 12,9 " 2017 A1670,A1671 MODRÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD PRO 12,9 " 2017 A1670,A1671 MODRÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu pro iPad Pro 12,9 " 2017. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky…

599 Kč více >
ITSKINS Spectrum gel 2m Drop iPhone 7, Black

ITSKINS Spectrum gel 2m Drop iPhone 7, Black

ITSKINS zadní flexibilní kryt s certifikací ochrany proti pádu do 2m.

499 Kč více >
Puro s aktivním dotykovým flipem Sense  Quick View pro iPhone 6/6S , transparentní

Puro s aktivním dotykovým flipem Sense Quick View pro iPhone 6/6S , transparentní

Odolný a stylový zadní kryt pro Apple iPhone 6 4,7". Volný přístup ke všem ovládácím prvkům.

449 Kč více >
Puro "SHINE COVER"  pro iPhone 6/6s , modrá

Puro "SHINE COVER" pro iPhone 6/6s , modrá

Odolný a stylový zadní kryt pro Apple iPhone 6 4,7". Volný přístup ke všem ovládácím prvkům.

399 Kč více >
Puro CHEVRON pro iPhone 6, zlatá

Puro CHEVRON pro iPhone 6, zlatá

Odolný a stylový zadní kryt pro Apple iPhone 6 4,7". Volný přístup ke všem ovládácím prvkům.

349 Kč více >
Pouzdro na iPad 1, iPad 2,iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad 6. gener a kompatibilní  - Golla SNOWY, bílá

Pouzdro na iPad 1, iPad 2,iPad 3, iPad 4, iPad 5, iPad 6. gener a kompatibilní - Golla SNOWY, bílá

Stylové pouzdro na tablet do velikosti 10,1" od finské značky Golla. Pouzdro má vnitřní systé uchycení tabletu, kapsičku na drobné věci a je možné…

599 Kč více >
Stylový obal 7,9" - růžový

Stylový obal 7,9" - růžový

Univerzální pouzdro s vnitřním ochranným polstrováním pro přístoje až 7,9''

299 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 BÍLÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 BÍLÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 ČERNÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 ČERNÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 MOŘSKY MODRÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 MOŘSKY MODRÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 PÍSKOVĚ RŮŽOVÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 PÍSKOVĚ RŮŽOVÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
Zadní kryt na iPad 2,ipad 3 - Soft touch - modrý

Zadní kryt na iPad 2,ipad 3 - Soft touch - modrý

Lehký ochranný zadní kryt italské značky PURO pro iPad 2. Kompatibilní s Apple smart Cover.

299 Kč více >
nasouvací obal PURO SCUDO pro APPLE IPAD,IPAD 2,3,4, IPAD AIR/ AIR 2, IPAD 2017/2018 9,7"  blue

nasouvací obal PURO SCUDO pro APPLE IPAD,IPAD 2,3,4, IPAD AIR/ AIR 2, IPAD 2017/2018 9,7" blue

Pouzdro na IPad, obal na iPad univerzální, velikost 9,7 "

349 Kč více >
Cestovní set nabíječek pro iPhone / iPod - černý

Cestovní set nabíječek pro iPhone / iPod - černý

Cestovní nabíječka značky PURO pro iPhone iPad a iPod. Sada obsahuje nabíječku do auta, cestovní nabíječku (do sítě) s USB portem a datový kabel.

399 Kč více >
Puro zadní kryt "Plasma" pro Apple iPhone 7/iPhone 8, černá

Puro zadní kryt "Plasma" pro Apple iPhone 7/iPhone 8, černá

kvalitní zadní kryt pro iPhone 7/iPhone 8 od italské designové firmy Puro

349 Kč více >
Univerzální vodotěsné pouzdro pro smartphony / fotoaparáty / doklady až 6"

Univerzální vodotěsné pouzdro pro smartphony / fotoaparáty / doklady až 6"

Voděodolné nafukovací pouzdro na mobilní telefon, fotoaparát, smartphone, nebo jinou drobnou elektroniku. Vhodné i na doklady a další drobnosti,…

199 Kč více >
Pouzdro na iPad, iPad 2, 3. a 4. generace - Golla PADDY - černá

Pouzdro na iPad, iPad 2, 3. a 4. generace - Golla PADDY - černá

Stylové, lehké pouzdro finské značky Golla pro všechny typy Apple iPadse zipem a vnější kapsou

599 Kč více >
Stojánkové pouzdro Zeta pro iPAD MINI 1,2,3,4 a kompatibilní Retina display, černá

Stojánkové pouzdro Zeta pro iPAD MINI 1,2,3,4 a kompatibilní Retina display, černá

Puro stojánkové pouzdro pro iPAD MINI Retina display

499 Kč více >
Sportovní pouzdro na paži pro telefony s displejem do 5", zelená limetková

Sportovní pouzdro na paži pro telefony s displejem do 5", zelená limetková

Univerzální pouzdro na paži vyrobeno z elastického neoprenu, vhodné pro všechny smartphony s uhlopříčkou do 5".

399 Kč více >
Bluetooth In-ear stereo sluchátka Unique Design pro iPhone, stříbrná

Bluetooth In-ear stereo sluchátka Unique Design pro iPhone, stříbrná

Bezdrátová sluchátka Cellularline z edice Unique Design navržená přímo pro Apple iPhone jsou ideální volbou pro všechny, kdo vyžadují absolutní…

999 Kč více >
Puro autonabíječka pro iPhone, iPad a iPod s Lightning konektorem 1A, bílá

Puro autonabíječka pro iPhone, iPad a iPod s Lightning konektorem 1A, bílá

Autonabíječka pro iPhone, iPad či iPod s lightning konektorem od italské značky Puro.

599 Kč více >
Bluetooth In-ear stereo sluchátka Unique Design pro iPhone, růžovozlatá

Bluetooth In-ear stereo sluchátka Unique Design pro iPhone, růžovozlatá

Bezdrátová sluchátka Cellularline z edice Unique Design navržená přímo pro Apple iPhone jsou ideální volbou pro všechny, kdo vyžadují absolutní…

999 Kč více >
Bone Collection  BA11011-P  pro iPad,iPad 2,iPad 3 a kompatibilní atd. Carry Case iPag Pink Grey

Bone Collection BA11011-P pro iPad,iPad 2,iPad 3 a kompatibilní atd. Carry Case iPag Pink Grey

pouzdro iPad,iPad 2,iPad 3,iPad 4 atd. s popruhem přes rameno a kapsou pro iPhone šedo růžový

999 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8  KAMÉLIOVÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 KAMÉLIOVÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X ČERNÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X ČERNÉ

Originální silikonový kryt určený pro iPhone X, lehké provedení, nabízí otvory pro fotoaparát, tlačítka a konektory.

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X BÍLÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X BÍLÉ

Originální silikonový kryt určený pro iPhone X, lehké provedení, nabízí otvory pro fotoaparát, tlačítka a konektory.

799 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X KOBALTOVĚ MODRÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE X KOBALTOVĚ MODRÉ

Originální silikonový kryt určený pro iPhone X, lehké provedení, nabízí otvory pro fotoaparát, tlačítka a konektory.

799 Kč více >
Pouzdro typu kniha CELLY Wally pro Apple iPhone 7/8  PU kůže, bílé

Pouzdro typu kniha CELLY Wally pro Apple iPhone 7/8 PU kůže, bílé

Pouzdro typu kniha v elegantní PU kůži. Disponuje perfektním tvarem.

399 Kč více >
Sportovní pouzdro na paži pro iPhone 5/5S/SE, modré

Sportovní pouzdro na paži pro iPhone 5/5S/SE, modré

Sportovní pouzdro (Armband) s náramkem a tuhým pěnovým krytem pro iPhone 5/5s

349 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 PLUS PŮLNOČNĚ MODRÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 7/8 PLUS PŮLNOČNĚ MODRÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 8/7 Plus vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu…

799 Kč více >
Sportovní pouzdro na paži pro iPhone 5/5S/SE, zelené limetkové

Sportovní pouzdro na paži pro iPhone 5/5S/SE, zelené limetkové

Sportovní pouzdro (Armband) s náramkem a tuhým pěnovým krytem pro iPhone 5/5s

349 Kč více >
Univerzální sportovní pásek s kapsou pro mobily do velikosti 6,3", černý

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro mobily do velikosti 6,3", černý

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro přístoje do velikosti 6,3"

349 Kč více >
ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 6/6S MERUŇKOVÉ

ORIGINÁLNÍ SILIKONOVÉ POUZDRO APPLE IPHONE 6/6S MERUŇKOVÉ

Originální zadní kryt pro Apple iPhone 6/6s vyrobený z tenkého a zároveň odolného silikonu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna zvyšuje ochranu telefonu a…

799 Kč více >
Designová zimní Golla čelenka - šedá

Designová zimní Golla čelenka - šedá

Designová zimní Golla čelenka - šedá

299 Kč více >
Designová zimní Golla čelenka - černá

Designová zimní Golla čelenka - černá

Designová zimní Golla čelenka - černá

299 Kč více >
Silikonový kryt + stojánek pro iPad / iPad 2/ iPad 3 ( 3.generace) - černá

Silikonový kryt + stojánek pro iPad / iPad 2/ iPad 3 ( 3.generace) - černá

Speciální silikonový ochranný kryt se stojánkem pro iPad 2/ iPad 3.

599 Kč více >
iNLIGHT SLIM POWER BANK 10000 mAh černá

iNLIGHT SLIM POWER BANK 10000 mAh černá

Unikátní power banka určena (nejen) pro majitele iPhonů. která disponuje VSTUPNÍMI konektory lightning a micro USB. Nebaví Vás hledat micro USB kabel…

649 Kč více >
iNLIGHT SLIM POWER BANK 20000 mAh černá

iNLIGHT SLIM POWER BANK 20000 mAh černá

Unikátní power banka určena nejen pro majitele iPhonů. která disponuje VSTUPNÍMI konektory lightning, USB-C a micro USB. Nebaví Vás hledat micro USB…

869 Kč více >
Univerzální magnetický držák do auta - Tetrax Fix UNI

Univerzální magnetický držák do auta - Tetrax Fix UNI

Univerzální magnetický držák do auta pro mobil či jiné zařízení

299 Kč více >
Univerzální držák na moto/kolo

Univerzální držák na moto/kolo

Univerzální držák Interphone Motocrab Multi určený pro motocykl nebo kolo je vhodný zejména pro každodenní využití. Rychloupínací systém zafixuje…

999 Kč více >
Flipové pouzdro KALMAR FLIPWALLET, iPhone 6 4,7", černá

Flipové pouzdro KALMAR FLIPWALLET, iPhone 6 4,7", černá

S mnoha kapsami a sloty na kreditní karty. Slot s výřezy na zadní straně, je dobrý pro bezkontaktní karty a cestovní karty, s čimž bude Váš život…

690 Kč více >
Voděodolné pouzdro Interphone SMART pro telefony do velikosti 6.0", úchyt na řídítka, černé

Voděodolné pouzdro Interphone SMART pro telefony do velikosti 6.0", úchyt na řídítka, černé

Univerzální voděodolné pouzdro na smartphony do 6,0" určené pro upevnění na motocykl nebo jízdní kolo. Smartphone v pouzdře je velmi dobře…

999 Kč více >
Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone 6/6S/7/8, úchyt na řídítka, černé

Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone 6/6S/7/8, úchyt na řídítka, černé

Pouzdro CellularLine Interphone je určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání přístroj. Voděodolné pouzdro (IPX4) je přizpůsobené pro Apple…

1 499 Kč více >
Zadní kryt pro iPad2,iPad 3 - White diamonds NAFROTITI - White

Zadní kryt pro iPad2,iPad 3 - White diamonds NAFROTITI - White

Luxusní kryt pro nový iPad 3. generace z kolekce White Diamonds s krystaly SWAROVSKI™

599 Kč více >
Pouzdro typu kniha pro tablet Apple iPad Air 2 černé

Pouzdro typu kniha pro tablet Apple iPad Air 2 černé

Pouzdro vytvořené přímo pro Apple Air 2.

499 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD AIR 2 9.7" 2014 A1566, A1567 ČERNÉ

POUZDRO TYPU KNIHA PRO IPAD AIR 2 9.7" 2014 A1566, A1567 ČERNÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >

GDPR

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Pokud jste zákazníkem nebo "jen" návštěvníkem našich stránek svěřujete nám své osobní údaje. Seznamte se s tím, jak je chráníme, s našimi zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

O bezpečnost vašich dat pečuje společnost Toscom spol. s r.o., se sídlem Zdráhalova 9, 613 00 Brno,IČO:44963980,zápis v OR vedeném KOS v Brně odd. C, vložka 4486 zastoupená jednatelem společnosti. 

Provozujeme webové obchody www.4myapple.cz a www.4mysamsung.cz

Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: toscom.brno@atlas.cz

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb, dodávka zboží, plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu potřebujeme k účelu plnění smlouvy, abychom Vám mohli zaslat potvrzení objednávky a informovat Vás o stavu jejího zpracování.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte zboží nebo službu z naší nabídky, potřebujeme Vaše  osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Pokud od nás nakupujete zboží nebo služby jako milému zákazníkovi vám budeme newsletter na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let, maximálně 6x za měsíc.

Ze zasílání newsletterů se můžete odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to Vaše právo.

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu můžeme využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K Vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb:

Facebook - FB pixel, Google - Google Analytics. 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: toscom.brno@atlas.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 22.5.2018.

 

 

Najdete nás na Facebooku 4myApple.cz
Google+